Nagyáruházlánc örökösét vette nőül Sarkozy egyik fia

Megnősült Nicolas Sarkozy francia elnök - első házasságából született - kisebbik fia, aki apja nyomdokában szintén politikusi pályára lépett. A 21 éves Jean Sarkozy a Darty nevű áruházlánc alapítójának lányát, Jessica Sebaount vette el, akivel még egyetemi tanulmányaik idején ismerkedtek meg.

Az esküvőt szűk körben tartották szerdán az egyik párizsi előváros, a Sarkozy-família fellegvárának számító Neuilly-sur-Seine polgármesteri hivatalában.

Jessica zsidó származású és néhány hónapja híre terjedt, hogy Jean Sarkozy maga is át akar térni a zsidó vallásra. Júliusban elbocsátották állásából a Charlie Hebdo szatirikus hetilap veterán karikaturistáját, Sinét a vélt áttéréssel kapcsolatos durva karikatúrája miatt.

A francia elnöknek két fia született Marie-Dominique Culiolival, egy korzikai gyógyszerész lányával kötött házasságából: 1985-ben Pierre, 1987-ben pedig Jean. Az államfőnek van egy 11 éves fia második feleségétől, Céciliától is. Sarkozynek Carla Bruni énekesnővel kötött házassága a harmadik. (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.