Visszaállt a rend

A nyár végét jelentő első iskolahét sem mutatott változást a tévénézők érdeklődési körét illetően.

Már az első napon viszszaállt az iskolarend, visszajött a TV ügyvédje és a Kékfény, amelyek bizonyítják, hogy a közszolgálati televízió is tud szórakoztató tartalmat létrehozni. A két műsort a TV2 esti híradója, a Tények és a bűnügyi műsor után rögtön kezdődő NCIS - Tengerészeti helyszínelők sorozat fogta közre.

Szerda este a Barátok közt után a Doktor House-ról és barátairól szóló sorozatot nézték a legtöbben, persze csak a 18-49 évesek körében ilyen népszerű, mert ők még tolerálják a megkeseredett orvos idegesítő szarkazmusát.

A héten a négy éven felüliek körében a legnagyobb nézettséget a Barátok közt csütörtöki része érte el. A nézettségben második Hal a tortán volt a TV 2 egyetlen műsora, amely bekerült az első ötbe, a maradék három helyen az RTL Klub vitte a pálmát, szintén csütörtökön a Fókusszal, vasárnap este pedig teljes egészében a német autópálya-rendőrség kalandos mindennapjairól szóló Cobra 11-gyel és az utána következő Szahara című kalandfilmmel (főszerepben Pénelope Cruz és Matthew McConaughey).

Szombat este fél nyolckor egyként ült képernyő elé férfi és nő, a nő a Megasztár Castingot nézte a TV 2-n, a férfi a Magyarország-Dániát az RTL-en. Most a nők voltak többen. De férfiak! Lehet megint próbálkozni holnap, amikor mi megyünk Svédországba.

A Magyar Televízió a futball Európa-bajnokság és főleg az olimpia idején sok nézőt vonzott magához, de most ismét csak két műsorral szerepel a harmincas toplistán. A Csináljuk a fesztivált alulmaradt a vasárnapi kavalkádban, és csak a 26. helyet érte el a heti rangsorban. Eggyel így is megelőzte a TV ügyvédjét. Valamivel több mint nyolcszázaléknyi néző kegyét tudták elnyerni.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.