Mindennapi szigetünk

 

A pszichedelikus rock, a punk és a diszkózene kombinációja arab fűszerezéssel: ez az Izabo, Izrael egyik legizgalmasabbnak tartott zenekara, amely este kilenckor lép fel a Converse Wan2 színpadon.

Az URH, vagyis az Ultra Rock Hírügynökség 1980-ban alig egy fél évig létezett, de mély nyomot hagyott a magyar populáris zene történetében. Idén az együttes két koncert erejéig újra összeállt, ebből az egyik délután hat órakor kezdődik a Nagyszínpadon.

Natacha Atlas tíz év után a Sziget kezdeményezésére egy koncert erejéig visszatér a Transglobal Undergroundhoz, és háromnegyed nyolckor ismét közös koncertet ad az orientális etno-techno alapzenekarának számító angol formáció.

Szalóki Ági Karády Katalin-estje kilenc órakor kezdődik a Jazz Sátorban. A népzenei vonalon megismert énekesnő Karády dalait dzsesszzenészekkel közösen dolgozta át.

A Ron Ringwood's Gospel Messenger tagjai a néger spirituálét dzsessz-, blues- és funkelemekkel ötvözik. Magával ragadó koncertre számíthat a Blues Színpad közönsége kilenc óra után húsz perccel.

A Stoned névre keresztelt Rolling Stones tribute-zenekar koncertje este hétkor kezdődik a Tribute- és Táncdalfesztivál Sátorban.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.