Hétfőtől újabb forgalomkorlátozások a fővárosban

Hétfőtől három helyen, a VIII. kerületben a Népszínház utcában, a IX. kerületben a Mester utcában, a XVI. kerületben a Baross Gábor utcában kezdődnek útfelújítások, ezért forgalomkorlátozásokra kell számítani.

A Népszínház utcában hétfőtől a Teleki tér és a Fiumei út közötti szakaszon kezdik meg a burkolatfelújítást, ezért a forgalmat időszakosan a villamossínekre terelik. Ezzel egy időben 30 kilométeres sebességkorlátozás és parkolási tilalom lép életbe a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodájának közleménye szerint.

A felújítás során felbontják a kockaköveket, majd az útalapot teljesen újjáépítik, végül aszfaltoznak. Az útszakaszt várhatóan augusztus 9-én adják vissza a forgalomnak.

Sávszűkületre, szakaszos félpályás lezárásra, parkolási tilalom bevezetésére és 30 kilométeres sebességkorlátozásra kell számítani az induló útfelújítások miatt Ferencvárosban a Mester utcában a Könyves Kálmán körút és a Vágóhíd utca között, a XVI. kerületben a Baross Gábor utcában a Margit utca és a Veres Péter utca között, valamint keddtől a józsefvárosi Kiss József utcában a Rákóczi út és a Népszínház utca között is.

Az utak átadása augusztus első két hetében várható a sajtóiroda tájékoztatása szerint.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.