Halálos gázolás a XIII. kerületben és az M1-esen

Halálos gázolás a XIII. kerületben

Meghalt az a férfi, akit szerdára virradóan elgázolt egy autó a főváros XIII.  kerületében a Váci úton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint egy személygépkocsi gázolt el egy 36 éves székesfehérvári férfit, aki  nem a kijelölt gyalogátkelőhelyen ment át az úttesten.
A baleset következtében a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

Teherautó gázolt az M1-es autópályán Tata közelében

Teherautó gázolta el szerda hajnalban azt a 45 év körüli férfit, aki Tata közelében a  Pest felé vezető oldalon megpróbált átjutni az M1-es autópályán; a  férfi a helyszínen belehalt a sérüléseibe - tájékoztatta a rendőrség  az MTI-t.
A baleset a külső sávban történt, a sofőr a gázolás után megállt, majd értesítette a hatóságokat. Az áldozatnál nem voltak  papírok, de a helybéli lakosként azonosították - tette hozzá a  Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Léber Gabriella.

Kerítésnek ütközött egy autó Fonyódon - két életveszélyes és két könnyű sérült

Négyen sérültek meg egy közlekedési balesetben szerdán Fonyódon, amikor egy  autó letért az útról, majd egy kerítésnek ütközött; a történtek  vizsgálatakor felmerült, hogy a jármű vezetője esetleg ittas volt -  közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Bíró Gábor tájékoztatása szerint a nagy sebességgel haladó személygépkocsi előbb áttért a szemközti sávba, majd az útról is  letért, végül egy ház kerítése állította meg.
A járműben utazók közülük ketten - egyikük az autót vezető 22  éves fiatalember - súlyos, életveszélyes sérülést szenvedtek, ketten  pedig könnyebben sérültek meg. A négy férfit a kaposvári kórházba  szállították - mondta el a szóvivő.    A baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálják.

Belehalt sérüléseibe a Tamásipusztánál szerencsétlenül járt kamionsofőr

A debreceni Kenézy Gyula kórházban szerdán belehalt sérüléseibe az a  kamionsofőr, aki előző nap a 471-es számú főúton, Tamásipusztánál  pótkocsis teherautóval ütközött - közölte Szentgyörgyi János, a  kórház szóvivője az MTI-vel.
Tájékoztatása szerint az orvosok mindent elkövettek, hogy életben tartsák a 35 éves férfit. Egy kettős amputációt is  végrehajtottak rajta, de súlyos belső sérülései miatt nem tudták  megmenteni az életét.
A baleset még kedden történt, amikor egy Hajdúsámson felé  közlekedő pótkocsis tehergépkocsi egy szemből érkező kamionnal  ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között.
A kamion fülkéje összeroncsolódott, a sofőrt tűzoltók  szabadították ki, majd mentőhelikopterrel válságos állapotban szállították a debreceni Kenézy kórház traumatológiájára.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.