Mihók Attila leköszönt a Ringier szerbiai ügyvezetői tisztéről - Magyarországra koncentrál

Leköszönt a Ringier szerbiai cégének éléről Mihók Attila, aki ezentúl csak a  társaság magyarországi vállalatát irányítja - tájékoztatta a kiadó  kedden az MTI-t.


Nehéz a két főváros között ingázni és "a magyarországi Ringier komoly fejlesztések előtt áll, amihez nélkülözhetetlen az  ügyvezető teljes koncentrációja és jelenléte" - idézi Mihók Attilát,  a Ringier Magyarország tavaly novemberben hivatalba lépő ügyvezető  igazgatóját a közlemény.

A tájékoztatás szerint szerbiai hivatali utóda Jelena  Drakulic-Petrovic lesz, aki 2004 áprilisa óta dolgozik a Ringier  Szerbiánál, idén április óta ügyvezető igazgatóhelyettesként.

Tavaly őszi hivatalba lépésekor Mihók Attila arról beszélt az  MTI-nek, hogy nem kell bulvárosítani a Ringier többségi tulajdonában  lévő Népszabadságot. Megemlítette továbbá, hogy a Blikk "egy kicsit  elfáradt". Az igazgató azt is közölte, hogy Csehországtól és  Szerbiától eltérően a közeljövőben nem készül második bulvárlappal a  magyar piacra lépni a svájci Ringier-csoport magyarországi cége.

A Ringier magyarországi ingyeneslap-indítási terveivel  kapcsolatban akkor úgy nyilatkozott, ehhez "még nem jött el a  pillanat"; szavai szerint egyelőre három meglévő napi orgánumuk - a  Blikk, a Nemzeti Sport és a Népszabadság - gazdasági és piaci pozícióit erősítik.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.