Nem életveszélyes a Blahánál metró alá került nő állapota

Kórházba szállították a mentők azt a szerencsétlenül járt nőt, akit a 2-es metró gázolt el a fővárosban, a Blaha Lujza téri megállónál hétfőn  délelőtt - közölte a BKV fődiszpécsere az MTI-vel. A nő eddig még tisztázatlan körülmények között esett a metró elé. A mentők súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították  kórházba - mondta a fődiszpécser.
A metró újra jár a Deák tér és az Örs vezér tér között, ahol korábban metrópótló buszok vitték az utasokat.

Teherautó ütött el egy motorkerékpárost Tiszaújvárosnál

 Meghalt az a segédmotor-kerékpárt vezető fiatal nő, akit egy teherautó ütött el  hétfőn reggel negyed nyolckor Tiszaújváros előtt - tájékoztatta a  rendőrség az MTI-t.
A 35-ös számú főút és a sajóörösi út kereszteződésénél, nem sokkal Tiszaújváros előtt történt a baleset - mondta Egyedné  Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitány  szóvivője.
A segédmotor-kerékpáros figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás  kötelező táblát, és úgy kanyarodott ki a 35-ös számú útra, ahol a  szabályosan közlekedő teherautó elütötte. A motort vezető 19 éves nő  a helyszínen életét vesztette, a helyszínelés jelenleg is tart - tette hozzá.

 (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.