A Fideszt és az MSZP-t is érte atrocitás a hétvégén

Betörtek a tatai fideszes polgármester házába és feldúlták a család holmiját, Pécsett pedig felgyújtották az MSZP egyik irodáját.

Betörtek még szombat este Michl József fideszes tatai polgármester házába, a rendőrség jelenleg vizsgálódik az ügyben - közölte a Fidesz sajtóosztálya.

A közlemény emlékeztet arra, hogy áprilisban Meggyes Tamás ugyancsak fideszes esztergomi polgármester házát és autóját gyújtották fel ismeretlenek Komárom-Esztergom megyében.

Michl József vasárnap az MTI-nek nyilatkozva elmondta, hogy kertes házuk teraszajtaját felfeszítve találták.

Közlése szerint a betörő vagy betörők széttúrták a lakást, felforgatták a hálószobát, a gyerekszobát, és néhány apró, komoly értéket nem jelentő ajándéktárgyat, nyakláncot és fülbevalót vittek el, a hivatali laptopját és felesége számítógépét azonban a házban hagyták.Felgyújtották az MSZP egyik irodáját Pécsett

Felgyújtották vasárnapra virradóra az MSZP egyik irodáját Pécsett - közölte a párt városi irodavezetője.

 

Az ismeretlenek betörték a Pécs Meszes városrészében található iroda ablakát, azon gyúlékony anyagot locsoltak be és meggyújtották. Az irodahelyiségben bútorok és iratok égtek el, s a falak is megrongálódtak - mondta el Fuchs Gábor.

A rövid időn belül a helyszínre érkezett tűzoltók megfékezték a lángokat, senki sem sérült meg, de egyelőre nem tudni, mekkora kár keletkezett az ingatlanban.

 

(MTI)

 

 

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.