A Hegylakó ismét Magyarországon: Christoper Lambert gyermekeken segít

Christoper Lambert, a "Hegylakó" június elején - idén másodszor -, ismét Magyarországra látogat, hogy személyesen találkozzon azokkal a gyerekekkel, akiket jótékony adományaival ő is segített egy nemzetközi alapítványon keresztül.

A házigazdák, a Visegrádi Ásványvizet forgalmazó Pet-Pack Kft. és a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány további meglepetéssel is készülnek: Sophie Marceau-t, a filmsztár élettársát is meghívták, de a nálunk szintén évtizedek óta töretlenül népszerű színésznő (Házibuli, A rettenthetetlen), aki az utóbbi években rendezőként is bemutatkozott (Beszélj a szerelemről!), még nem válaszolt a felkérésre.

Lambert márciusban egy reklámfilmet forgatott Visegrádon. A megbízást azzal a karitatív céllal fogadta el, hogy honoráriumával támogathassa a Burns alapítvány által felkarolt gyerekeket. A színész korábban is adakozott az alapítvány javára, 2005-ben a védjegyének számító filmben, a Hegylakóban használt kardját bocsátotta Budapesten árverésre.

A június elejei programot "egész napos exkluzív kalandként" jellemezte Vester Csaba, a reklámfilm producere az MTI-nek. A meghívott gyerekek és a hírességek - köztük magyar sztárvendégek is - a tervek szerint egyebek mellett közös kiránduláson vesznek rész.

A skót nemzeti költőről elnevezett Robert Burns Nemzetközi Alapítvány tíz éve alakult meg Budapesten azzal a céllal, hozzájáruljanak a súlyosan beteg és hátrányos helyzetű magyar és közép-európai gyermekek gyógyításához. Tevékenységükhöz elsősorban magyar nagyvállalatok támogatását keresik.

(MTI)


Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.