Új pálya: az ökomotorgyártás

Napjainkban a fiatalok körében az egyik legégetőbb kérdés a megfelelő életpálya kiválasztása és a karrier lehetősége. Az állandóan változó és ezért néha áttekinthetetlennek tűnő felvételi rendszer nem könnyíti meg a döntést. A frissen kézhez kapott diploma sem jelent biztos belépőt egy vállalathoz. Segítségünkre lehetnek a különböző cégek által szervezett előadások, ahol betekintést nyerhetünk a kívánt szakma rejtelmeibe, megismerkedhetünk az általa nyújtott lehetőségekkel.

A Meta Motoren und Energietechnik cég támogatja a fiatalok továbbtanulását, segítséget ad az egyetemisták diplomamunkáinak elkészítésében, és részt vesz a mérnök-, illetve műszerészképzésben is. Ugyanők felhívták a figyelmünket egy súlyos problémára, ami sürgős megoldást igényel. A jelenlegi statisztikák szerint kőolajtartalékaink vészesen fogynak, és ha az emberiség továbbra is ilyen mértékben és mohón pazarolja ezt a véges energiaforrást, 50-70 év múlva teljesen kiapadnak a kiaknázható készletek.

A cég hatékony programjaival és munkájával járul hozzá a probléma enyhítéséhez, és erre próbál ösztönözni minket is. Az ehhez hasonló intézmények megismerésével sok tanácstalan fiatal kaphat útbaigazítást az életét meghatározó munka kiválasztásához. Herzogenrathban több társunk érzett kedvet ahhoz, hogy kipróbálja magát ebben a szakmában, és munkájával majdan előmozdítsa korunk egyik legsúlyosabb problémájának a megoldását.

Alapos tájékoztatás egy modern szakma szépségeiről
Alapos tájékoztatás egy modern szakma szépségeiről
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.