Szakcsi és Vukán a Zeneakadémián

Vukán György és Szakcsi Lakatos Béla Standards című zongoraestjét élvezhetjük 2008. május 17-én, 19 órától a Zeneakadémia nagyteremében.

Vukán György és Szakcsi Lakatos Béla a magyar jazz mértékadó művészei, nevük felbecsülhetetlen értékeket idéz a jazzkedvelő közönség számára. Szóló és kamarazenekari felállásban egyaránt sikeres produkciók egész sorát élvezhette a közönség előadásukban, mindkettejük nevéhez számtalan saját szerzemény kapcsolódik - köztük színházi és filmzenék is. Közös játékuk mindig az új és friss zenei ötletek egész tárházát kínálja a hallgatóság számára.

Vukán György és Szakcsi Lakatos Béla először 1975-ben lépett a nagyközönség elé, amit több közös lemez és számos koncert követett. A 2005. decemberi bemutatójukat követő közönségsikernek köszönhetően 2006-ban számos vidéki meghívásnak tehettek eleget. 2007 tavaszán a Művészetek Palotája hangversenytermében szimfonikus zenekari kísérettel mutattak be egyedülálló zenei produkciót. Ezután 2007 novemberében Kínában, majd 2008 januárjában Indiában adtak több nagysikerű koncertet.

Jegyek kaphatók a Zeneakadémia jegypénztárában, valamint az Interticket hálózatában és az ismertebb jegyirodájában igényelhetők.

Részletes információ: www.vukanszakcsi.hu

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.