Anyák Napja a Millenárison

Ehető szobrok, anyák napi ajándékrongybabák, gyerekkézzel készült terményképek – sok más érdekes esemény mellett ezekkel az ajándékokkal lephetik meg anyukájukat azok a gyerekek, akik szüleikkel együtt részt vesznek a „Főzzön 8 játszóteret” program egész napos Anyák Napi rendezvényén, a Delikát8 Anyák Napi Gyereknapon május 4-én, a Millenáris Parkban.

A résztvevőket a sok érdekes program mellett zöldségszobrász is megörvendezteti ehető alkotásaival. A friss zöldségekből játszótéri játékok készülnek.

Az idei Anyák Napja azonban nem csak a programoknak köszönhetően lesz különleges dátum a budapesti édesanyák és gyerekek életében. Ettől a naptól számítva ugyanis már csupán alig fél év marad a játszóterek felújítására. Minden olyan játszótér, amit 2008. december 31-ig nem újítanak fel az európai szabványoknak megfelelően, eltűnik a föld színéről. A „Főzzön 8 játszóteret” program Anyák Napi rendezvényén az anyukák azt is megtudhatják, hogyan tehetnek a budapesti játszóterek megmentéséért.

Delikát8 Anyák Napi Gyereknap

2008. május 4. vasárnap 11.00 - 17.00

Programok (11:00-17.00)
Kézműves programok (Origami, képkészítés, gyöngyfűzés, sólisztfigura készítés; terménykép készítés, rongybaba készítés

Felfújható ugrálóvárak (ovis mászófal; felfújható akadálypálya csúszdával, meseautó)

Lufihajtogató bohóc, arcfestés, sorversenyek, zöldségszobrász, logikai játszóház, csocsóasztalok, óriás asztali játékok

 

12:00-13:00 Ebéd – A Delikát8 mesterszakácsa ínycsiklandó zöldséglevessel várja a résztvevőket

14:30-15:30 Színpadon a Salátabár Vitamindús Popcsapat – Brokk Oli, Paradicsom Piri, Répa Robi, Paprika Pannika és Sali Soma interaktív, zenés műsora sok ajándékkal

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.