Ordas közelében autóvezetés közben lett rosszul és meghalt egy férfi

Ordas közelében autóvezetés közben lett rosszul és meghalt egy férfi

A mentőben halt meg egy 49 éves férfi, aki vezetés közben lett rosszul és az út menti árokba szaladt személygépkocsijával vasárnap kora délután Bács-Kiskun megyében, az 5106-os számú úton Ordas közelében - közölte az MTI-vel a rendőrség.
Az autóban a gépkocsivezetőn kívül három stoppos személy utazott, akik elmondták, hogy vezetés közben lett rosszul a gépkocsivezető - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Nyíkos Tamás törzszászlós hozzátette: az utasok nem sérültek meg. Frontális ütközés történt Budafokon

 Szabálytalan előzés következtében két autó frontálisan ütközött 2008. április 12-én az éjszakai órákban a XXII. kerületi Párhuzamos utcában. Mindkét járművezetőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

Felüljáróba akadt egy billencs az M0-áson - súlyosan megsérült a sofőr

Részlegesen megindult a forgalom az M0-ás körgyűrűn az 51-es út kereszteződésénél, ahol vasárnap reggel baleset történt, amiben egy ember súlyosan megsérült - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a távirati irodával.
A balesetet az okozta, hogy egy teherautó billenő felépítménye felnyílt, és beleakadt a felüljáróba. A baleset miatt egy ideig teljes útzár volt a helyszínen. A felüljáróban keletkezett károk helyreállítása megkezdődött, emiatt csak részlegesen indulhatott meg a forgalom a baleset helyszínén.
A sofőr súlyos sérülést szenvedett a balesetben, csigolyatörése van, a mentők kórházba szállították.

 Frontális ütközés Székesfehérváron - két életveszélyes sérült

Öten megsérültek szombaton Székesfehérváron a 8-as főúton, ahol frontálisan ütközött össze két személyautó; egy sérültet mentőhelikopter szállított kórházba - közölte a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője az MTI-vel.

Bisztricz Anett elmondta: mindkét autó vezetője a roncsok közé szorult, a tűzoltók szabadították ki őket, valamint az egyik autó beszorult utasát is.

Az első híradások szerint a balesetet szenvedettek közül ketten életveszélyes, ketten súlyos sérüléseket szenvedtek, egy csecsemőt kivizsgálásra vittek a kórházba.

Tömegbaleset súlyos sérülésekkel Debrecen határában

 Heten sérültek meg szombaton délután Debrecen határában, amikor hat gépkocsi ütközött össze a 4-es számú főúton - közölte Ványi Lajos Zoltán rendőr alezredes az MTI-vel.

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság ügyeletvezetőjének tájékoztatása szerint a hajdúszováti leágazásnál három személygépkocsi és három kisteherautó rohant egymásba.

A mentők helikopterrel és mentőautókkal két súlyos és négy könnyebb sérültet szállítottak be a debreceni Kenézy Gyula Kórház baleseti sebészetére, egy sérültet pedig a helyszínen láttak el - tudta meg az MTI a mentők szolgálatvezetőjétől. Felborult egy raliversenyző Kölesden - csak könnyebb sérüléseket szenvedett

Felborult egy raliversenyző szombaton délután egy szabályosan bejelentett és biztosított versenyen a Tolna megyei Kölesden - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Szabácsi Szabolcs őrnagy, a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársa elmondta: a falu közepén épített versenypályán az egyik kanyarban kisodródott és felborult egy versenyző, kettőt-hármat pördült a Trabantjával. A baleset sem a nézőket, sem a versenybírákat nem veszélyeztette - tette hozzá.

A mentőszolgálat ügyeletesének tájékoztatása szerint a versenyzőt kórházba szállították, de könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

(MTI)


Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.