Megállok Magamért! - Három nap pszichológia

Ki vagyok? Honnan jöttem és hová tartok? Mennyire ismerem önmagam? Nincs időnk a kérdésekre és a válaszokra. Nincs időnk magunkra. A Pszinapszis – a Budapesti Pszichológiai Napok –, amely Európa legnagyobb, kizárólag diákok által szervezett tudományos-kulturális rendezvénysorozata, három napot szán arra, hogy megállítsa az időt.

Céljuk a pszichológia megismertetése, elfogadtatása, népszerűsítése a szakma nemzetközileg is elismert neves képviselői által. A Pszinapszis a pszichológia különböző rész- és határterületeit, a kutatások legfrissebb eredményeit és az alkalmazási tapasztalatokat mindenki számára közérthetően, szórakoztatva mutatja be előadásain és műhelyfoglalkozásain. A szakmai programmal párhuzamosan színvonalas kulturális műsorokat is kínálnak a szervezők, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb elfoglaltságot.

Célközönségünk elsősorban az egyetemista ifjúság, fiatalok, fiatal felnőttek, pályakezdők, valamint a pszichológia határterületeinek képviselői.  Az idei “ Megállok Magamért!” című előadássorozat, elsősorban önismerettel foglalkozik: az időt, mint a fejlődés, s mint az önmagunkra figyelés terét vizsgálják meg az előadók az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban április 18-20. között.

Az érdeklődők meghallhatják mások mellett Dr. Vekerdy Tamás, Dr. Daubner Béla, Prof. Dr. Bagdy Emőke, Prof. Michael Cole, Dr. Popper Péter előadásait, valamint a kisebb csoportokban, a gyakorlatban is találkozhatnak önismeretet adó módszerekkel.

A fent említett előadások csak töredéke a 3 napos programsorozat kínálatának. Részletesebb összefoglaló a www.pszinapszis.hu oldalon található.

A pénteki BKV sztrájk idején a meghirdetettnél olcsóbb jegyárakkal próbálják a szervezők kompenzálni a kijutás nehézségét. Részletek a weblapon >>

A tavalyi fesztiválon
A tavalyi fesztiválon
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.