Horváth Ágnes a békési "gigakórház" élére kerül

Népszabadság, április 2.: Horváth Ágnes a jövőjét érintő kérdésre azt válaszolta: megbízatása után egyelőre pihenni fog, majd munkát keres. Lapunk kérdésére, hogy a koalíciós konfliktus elkerülése érdekében gondolt-e arra, hogy ő maga mond le, azt válaszolta, hogy nem. Őt az SZDSZ jelölte, tehát a pártnak kellett döntenie.
"Csókolom, (Horváth) Ági van? - A volt egészségügyi miniszter az összevont Békés megyei kórházak élén" - címmel számolt be a Békés megyei Hír6.hu portál a távozó egészségügyi miniszter új munkahelyéről.
"Gyorsan követték egymást az események hétfőn. Reggel negyed nyolcra dolgozószobájába rendelte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Horváth Ágnes egészségügyi minisztert, és április 30-ai hatállyal felmentette tisztségéből. Mindezt a szabad demokraták a koalíció és a koalíciós szerződés felrúgásának értékelték, ezért Kóka János elnök javaslatára visszahívták a kormányból a liberális minisztereket és államtitkárokat. Ezzel párhuzamosan a Békés megyei fenntartók - a kormányfővel egyetértésben - döntöttek a gyulai, a békéscsabai és az orosházi kórházak összevonásáról, amelynek csúcsigazgatójául a reggel menesztett Horváth Ágnest nyerték meg. A május már vele indul az új gigakórházban." További részletek a Hír6-on>>>>>>

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.