Nemzetközi díjjal jutalmaztak egy magyar üzletasszonyt

Nemzetközi szintű vállalati elismerésben részesült egy magyar szakember. A President's Award-díjat, a McDonald's legrangosabb nemzetközi szintű vállalati elismerését a 33 éves Horváth Ágnes, az összes (95) McDonald's gyorsétterem működéséért felelős üzemeltetési igazgató érdemelte ki.

A díjat Jim Skinner, a McDonald's Corporation vezérigazgatója a díjazottak tiszteletére rendezett díszvacsorán adja át Chicagóban május 10-én.

Ezt az elismerést azok a vezető beosztású szakemberek kapják meg évről-évre, akik kiemelkedő teljesítményükkel járulnak hozzá a vállalat sikereihez - tájékoztatta a távirati irodát a gyorsétteremlánc.

A magyarországi működésének idén 20. évfordulóját ünneplő McDonald's Magyarországi Étterem Hálózat Kft. történetében Horváth Ágnes a negyedik - és egyben a legfiatalabb - szakember, aki a díjat megkapta.

"Más országokhoz képest kis piac vagyunk, ezért nagyon keményen meg kell dolgoznunk a vállalaton belüli nemzetközi elismerésekért. Ezzel a díjjal nemcsak engem, hanem az egész magyar csapatot értékelték" - fogalmazott Horváth Ágnes.

"Horváth Ágnest nem véletlenül neveztük a díjra: 9 éve van a cégnél, szédítő sebességgel haladt végig a ranglétrán. 2006 decembere óta az üzemeltetéssel legszorosabban összefüggő területek felügyeletével is megbíztuk, így pozíciója kibővült a beszerzéssel, a minőségbiztosítással, a környezetvédelemmel, a HR és Tréning osztályok munkájának koordinálásával is. Tavaly decembertől pedig a marketing és hálózatfejlesztési terület is irányítása alá került. Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy magyar szakember is ott lehet idén a legjobbak között" - mondta Radek Janalík, a magyarországi gyorsétterem-hálózat ügyvezető igazgatója. (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.