Verekedés a debreceni menekülttáborban

Grúz és afgán menekültek verekedtek össze az éjszaka folyamán a debreceni menekülttáborban. Halálos balesetet okozott egy olajfolt Hosszúperesztegnél. Autót toló fiatalembert gázoltak halálra Csongrád megyében. Grúz és albán menekültek verekedtek a debreceni menekülttáborban. Daruskocsi személyautóval ütközöt az M0-áson - öten megsérültek.

Menekültek verekedtek debrecenben

Grúz és afgán menekültek verekedtek össze az éjszaka folyamán a debreceni menekülttáborban; a verekedés során több embert megszúrtak, két személy súlyosan, egy könnyebben megsérült - közölte az MTI-vel a debreceni rendőrkapitányság szóvivője szombaton.

 

Juhászné Kiss Katalin rendőrszázados tájékoztatása szerint éjszaka egy órakor kapták a bejelentést, a helyszínre tíz rendőr vonult ki.

A vizsgálat eddigi adatai szerint a tábor lakói közül kilencen vettek részt a verekedésben: öt grúz és négy afgán menekült.

A verekedőket előállították a rendőrkapitányságra, a bűncselekmény körülményeinek tisztázása, az érintettek kihallgatása jelenleg is tart.

A rendőrség csoportos garázdaság bűntette miatt folytat eljárást az ügyben.

Juhászné Kiss Katalin megjegyezte: az még nem derült ki, hogy mi miatt verekedtek össze a menekültek.

 

Halálos balesetet okozott egy olajfolt Hosszúperesztegnél

 Egy ember meghalt, hárman pedig súlyosan megsérültek, amikor egy kisbusz frontálisan összeütközött a vele szemben haladó személygépkocsival szombaton reggel a 8-as főúton a Vas megyei Hosszúperesztegnél; a balesetet az útra kifolyt olaj okozta - közölte az MTI-vel a rendőrség.
A főúton egy háromszáz méter hosszúságú olajcsík van, valószínűleg ezen csúszott meg a román rendszámú kisbusz és ütközött össze a szemből érkező személygépkocsival - mondta a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese.
Hozzátette: a kisbusz egyik utasa kizuhant a járműből és a helyszínen életét vesztette. Mindkét jármű vezetője és egy másik utas súlyosan megsérült.
A baleseti helyszínelés jelenleg is tart, a mentők és a rendőrök a helyszínen dolgoznak. Az úton található kifolyt olaj eredetét egyelőre vizsgálják, a rendőrség ismeretlen tettes ellen kezdett eljárást.
Az MTI tudósítójának információja szerint a 8-as főútról Bögöte felé terelik a forgalmat, ahol viszont egy teherautó futott a vizes padkára, az árokba csúszott, ezért a forgalom csak fél pályán tud haladni.
Autót toló fiatalembert gázoltak halálra Csongrád megyében

Ittas sofőr gázolt halálra egy műszaki hibás autót toló fiatalembert éjszaka Szeged határában, az 5-ös főúton- tájékoztatta az MTI-t szombaton a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Szenti Szabolcs elmondta: két fiatalember láthatósági mellény nélkül, az úttesten Szeged irányába tolta autóját, amikor egy hátulról érkező kocsi elsodorta a vezető oldal felől levő fiatalembert. A 19 éves fiú életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.
A balesetet okozó gépjármű sofőrje segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Autója egyik kereke azonban defektet kapott, így még Szegedig sem jutott el. A balesetet okozó 25 éves férfi gyalogosan menekült tovább, de a járőrök egy órán belül elfogták.
A sofőr ellen a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halált okozó ittas járművezetés bűntettének és segítségnyújtás elmulasztás bűntett minősített esetének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A körülmények pontos tisztázása érdekében igazságügyi orvos- és műszaki szakértőt vontak be.
 
Késelés lett a vitából az Erzsébet körúton

Két társaság vitája fajult késeléssé pénteken éjjel a VII. kerületben az Erzsébet körúton, a megszúrt fiú könnyű sérüléseket szenvedett.
Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) ügyeletese az MTI-nek szombaton elmondta, hogy éjszaka két társaság szólalkozott össze a helyszínen. A vitában az egyik társaság tagja megszúrt egy 17 éves fiút a másik társaságból. A  sértettet kórházba szállították, a sebesülését a helyszínen ellátó orvos szerint 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.
Az elkövető és társasága elmenekült a helyszínről, így a rendőrség ismeretlen tettes ellen kezdte meg a nyomozást.
Grúz és albán menekültek verekedtek a debreceni menekülttáborban

Grúz és afgán menekültek verekedtek össze az éjszaka folyamán a debreceni menekülttáborban - közölte az MTI-vel szombaton a debreceni rendőrkapitányság szóvivője.
Juhászné Kiss Katalin rendőrszázados tájékoztatása szerint éjszaka egy órakor kapták a bejelentést, a helyszínre tíz rendőr vonult ki.
A vizsgálat eddigi adatai szerint a tábor lakói közül hatan vettek részt a verekedésben.
A verekedő menekülteket előállították a  rendőrkapitányságra, a bűncselekmény körülményeinek tisztázása, az érintettek kihallgatása jelenleg is tart.
A rendőrség csoportos garázdaság bűntette miatt folytat eljárást az ügyben.

 Daruskocsi személyautóval ütközöt az M0-áson - öten megsérültek

Öten megsérültek egy közúti balesetben szombaton délelőtt a főváros XXIII. kerületében, az M0-ás autóút és az Ócsai út kereszteződésében.
Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy délelőtt 10 óra körül egy daruskocsi kanyarodott ki az M0-ásról az Ócsai útra, és összeütközött egy személyautóval. A daruskocsi vezetője nem sérült meg, a személygépkocsi vezetőjét és négy utasát azonban kórházba szállították.
Az Ócsai utat lezárták, várhatóan 3/4 12-től felválta egy-egy sávot megnyitnak a forgalom előtt. A forgalomkorlátozás nem éri az M0-ás autóutat.
(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.