Hamis számlákat szállított olajosoknak - miért most jött elő?

Az Index vasárnap Milecz Zoltánra, egy békéscsabai vállalkozóra hivatkozva közölte: Milecz a kilencvenes évek második felében összesen több milliárd forint értékben állított ki hamis számlákat olajkereskedő cégek, köztük a Fortus Rt. nevében.
A Békés megyei Hír6 portál "kalandos körülmények között megtalálta," és interjút közölt az érdeklődés középpontjába került Milecz Zoltánnal.
"Milecz azt mondja, több közvetítőn keresztül kapta a megrendeléseket, a hamis számlákat legtöbbször budapesti plázákban adta át, volt olyan is, hogy a beígért szatyor pénz helyett pisztolycsövet dugtak a szájába, mégis évekig űzte ezt a veszélyes ipart. Most megfenyegették, ezért úgy döntött, beszél arról, hogyan működött annak idején a legalsó, végrehajtói szinten az olajmaffia."

Kik fenyegették meg, és miért éppen most? Úgy érzi, hogy a nyilvánosság megvédheti? Kik dolgoztak Milecz Zoltán felett, kik a csúcsokon és kik vele egy szinten? Hogyan került ebbe az ügybe a Fortus Rt. neve? Tudatosan jött ki egy nappal Gyurcsány parlamenti évértékelője előtt? Részletek a Hír6-on>>>>>>

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.