Felfedezik a Dirty Dance-t?

Mérföldkő lehet a magyar rockegyüttes, a Dirty Dance pályáján a péntek este: a Wigwam Rock Klubban éjfél körül kezdődő koncertjüket ugyanis meghallgatja egy külföldi menedzser, aki többek között a Heaven and Hell, vagyis a Black Sabbath Ronnie James Dio-féle felállását is menedzseli.

Történt ugyanis, hogy a Heaven and Hell tavalyi magyarországi koncertje alkalmával a menedzser belehallgatott a magyar szervezőknél lévő cd-be, ami nem volt más, mint a Dirty Dance albuma. Mindenki meglepetésére érdeklődni kezdett az együttes iránt, elkérte lemezt, és nemrég azt írta, hogy szívesen meghallgatná élőben is a zenekart. Mivel a napokban teendői Németországba szólítják, úgy döntött, megnézi a koncertet február 1.-én a Wigwamban. A zenekar egyelőre visszafogott lelkesedéssel várja a pénteket. - Nem hiszünk a csodákban - mondta Angyal, a Dirty Dance basszusgitárosa -, persze azért várakozással nézünk a nagy találkozás elé, hiszen mint tudjuk, a remény hal meg utoljára.



Minden esetre, ha jól sikerül a koncert, akár a fiúk külföldi karrierje is elindulhat, bármennyire hihetetlennek tűnik is a történet itt Magyarországon.

Dirty Dance
Dirty Dance
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.