NHL-nyitány Stockholmban és Prágában? - A játékosok több pihenést akarnak

Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) játékosainak érdekvédelmi szervezete (NHLPA) még nem járult hozzá, hogy Stockholmban és Prágában kezdődjön a következő bajnoki idény.

Az NHLPA szerint még nem megoldott, hogy azok a csapatok, amelyek a tervek szerint pályára lépnének október 4-én és 5-én, mennyi pihenőre jogosultak, amikor visszatérnek az amerikai földrészre, hiszen az időeltolódással járó akklimatizációt is figyelembe kell venni.

A svéd szövetség pénteki bejelentése szerint előrehaladott tárgyalásokat folytatnak az NHL-lel, hogy október 4-én és 5-én Ottawa Senators-Pittsburgh Penguins mérkőzést rendezzenek, míg a cseh fővárosban a New York Rangers és a Tampa Bay Lightning csaphat össze.

A Rangers közben azt közölte, hogy szeptember 30-án, Bernben megmérkőzik a helyi gárdával, majd október elsején - ugyancsak a svájci városban - találkozik a Bajnokok Ligája-győztes orosz Metallurg Magnyitogorszkkal.
A tengerentúli liga 2007/08-as szezonja Londonban kezdődött, a címvédő Anaheim Ducks a Los Angeles Kingsszel mérkőzött meg kétszer. (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.