Álláskeresés Zuglóban

Az élethosszig tartó tanulás (lifelong learning) - programjának népszerűsítése jegyében tartandó rendezvénysorozatra nyert támogatást Zugló önkormányzata az Országos Foglalkoztatási  Közalapítvány által kiírt Szakképzési és felnőttképzési programok kommunikációjának támogatása című pályázatán.


A rendezvénysorozat középpontjában a Weinek Leonárd zuglói polgármester által kezdeményezett kétnapos, "Keressünk együtt!" című állás- és képzési börze áll, melyet az Álmos Vezér Általános Iskola és Gimnáziumban rendeztek. A helyszín nem véletlen: a Zuglói börze elsősorban azt a célt szolgálta, hogy összehozza a piacképes tudást keresőket a megfelelő képzést kínáló iskolákkal, képzési vállalkozásokkal, szolgáltatókkal. Az új munkahelyre vágyókat huszonöt munkáltató több száz álláshellyel várja, melyek nagy többsége nem igényel felsőfokú képzettséget.

A felnőttek, a vállalkozásoknál dolgozók képzését számos aktuális EU-s támogatási lehetőség is segíti, melyekről az érdeklődők közvetlenül az állami szolgálatok standjain kaphattak információt. A lakosság számára egy kiadvány is készül, mely  közérthető módon segít eligazodni a képzési lehetőségek és  információk tengerében.

(OTS-Hírvonal)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.