Már százezren látták a da Vincit

A százezredik látogatót fogadták Az igazi da Vinci című kiállításon szombaton kora délután Debrecenben. A kiállítás a vidéki magyar városokban rendezett időszaki tárlatok közül az első, amely elérte ezt a látogatottságot - mondta Gulyás Gábor, a MODEM igazgatója.

A százezredik látogatót, Lafferton Gabriella szolnoki könyvvizsgálót és családját Pajna Zoltán, a cívis város alpolgármestere és Gulyás Gábor, a Modern és Kortárs Művészeti Központ igazgatója köszöntötte, aki elmondta: szeptember vége óta egyre növekszik az elővételben váltott jegyek száma: úgy látszik, mind többen kíváncsiak a november végéig nyitva tartó kiállításra. Kitért arra, hogy a csoportos látogatók érdekében a 8 és 10 óra közötti időszakra úgynevezett sulisávot vezettek be, hétvégén pedig nyújtott nyitva tartással, délelőtt 9-től várják a tárlatlátogatókat.

Lafferton Gabriella a debreceni Aquaticum családi wellness hétvégéjét és egy üveg, a kiállításra készült speciális tokaji bort, Leonardo furmintot kapott ajándékba. (MTI)



Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.