Az öröm a tiéd!

Fotókiállítással nyitotta meg az UNICEF és a Nők Lapja a gyermekek esélyegyenlőségét támogató, Az öröm a tiéd! elnevezésű közös jótékonysági akcióját. A kiállítás 2007. október 18-ától látható a Művészetek Palotájában.

A Művészetek Palotájában október 18. és 31. között látható, nyolcvan képet felvonultató tárlat fiatal magyar fotóművészek alkotásain, és az UNICEF által készíttetett nemzetközi fotókon keresztül kivételes tehetséggel mutatja be a gyermekek örömeit.

Az UNICEF és a Nők Lapja közös kezdeményezésének célja ugyanis, hogy az arra érdemes közösségek, szervezetek támogatásával előmozdítsa a gyermekek esélyegyenlőségének ügyét, és különféle programokkal, eszközökkel segítse, hogy az alkotás, a játék, a sport és a társas együttlét öröme bárki számára elérhető legyen.

Az öröm a tiéd! akcióban ezen szervezetektől és közösségektől beérkező pályázatokat elbíráló zsűri tagjai közt van Bíró Gabriella, az UNICEF Magyar Bizottság elnökségi tagja, Halász Judit, az UNICEF magyarországi nagykövete, Molnár Gabiriella, A Nők Lapja főszerkesztője, Hegyi Barbara színművész, Szántó Dávid televíziós újságíró, Sztevanovity Zorán zenész és Ferge Zsuzsa szociológus.

Az ünnepélyes megnyitót követően a szervezők 150 hátrányos helyzetű gyermeket örvendeztettek meg a Pán Péter című táncelőadás premierjével.

Szántó Dávid televíziós sportújságíró a kiállítás megnyitóján
Szántó Dávid televíziós sportújságíró a kiállítás megnyitóján
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.