Elég volt Orbán hazugságaiból - mondta a miniszterelnök

Hazugság, hogy Magyarországon ellopják az európai uniós pénzeket - mondta Gyurcsány Ferenc szombaton Budapesten az MSZP választmányi ülésén. "Alávaló, tisztességtelen, hazug dolog ez. Nem tudom, meddig lehet Magyarországon elmenni anélkül, hogy azt mondja a magyar baloldal: elég" - fogalmazott a szocialista párt elnöke, miniszterelnök feltéve a kérdést: kik lopnák el az uniós pénzeket, talán az ellenzéki polgármesterek?

Fidesz-közlemény

Gyurcsány Ferenc eltévesztette a házszámot. Gyurcsány Ferencnek a magyar emberekkel van kibékíthetetlen vitája; a legfrissebb közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy az emberek négyötöde szerint rosszul kormányoz. Gyurcsány Ferenc és a szocialisták szándékosan hazudtak, hogy megtartsák hatalmukat. Az általuk okozott gazdasági-pénzügyi válságot úgy akarják kezelni, hogy a családokkal, a vállalkozókkal, a diákokkal, a betegekkel fizettetik meg hazugságaik árát. Ezzel azonban évtizedek óta nem tapasztalt mély szociális válságba taszították Magyarországot. Ráadásul ilyen körülmények között is csak azzal foglalkoznak, hogyan tudják rátenni kezüket mindannyiunk egészségügyi befizetéseire. (OS)
Hazugság, hogy Magyarországon ellopják az európai uniós pénzeket - mondta Gyurcsány Ferenc szombaton Budapesten az MSZP választmányi ülésén.

"Alávaló, tisztességtelen, hazug dolog ez. Nem tudom, meddig lehet Magyarországon elmenni anélkül, hogy azt mondja a magyar baloldal: elég" - fogalmazott a szocialista párt elnöke, miniszterelnök feltéve a kérdést: kik lopnák el az uniós pénzeket, talán az ellenzéki polgármesterek?

Gyurcsány Ferenc hozzátette: valaki, aki "tizenhét éve arra ácsingózik, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen és maradjon", akit, ha ötször vernek meg, akkor hatodszor is úgy gondolja, hogy neki kell még egyszer elindulni, tönkretesz mindent, ráadásul vádolja és hazug módon rágalmazza a kormány, az ország és egy nép teljesítményét. "Megcélozzuk, elintézzük", Népszabadság, szeptember 27.: "A Hír TV-ben tegnap le-adott videofelvétel tanúsága szerint 2005-ben Kiskunhalas kistérségi megbízottja arról beszélt, hogyan osztják vissza a pályázatokon elnyert pénzeket a minisztériumnak." (...) "...jelzésértékű lehet, hogy Orbán Viktor a közelmúltban egy rádióinterjúban azt mondta - idézzük - ... én azt gondolom, hogy az aurópai uniós pénzek esetében a legfontosabb az volna, hogy ne lopják el. Kettő: fontos lenne, hogy ne pártpénzként kezeljék. Ma olyan pénzelosztási rendszert alakított ki a kormányzat, amely lényegében a szocialista párt politikusainak kezébe teszi le a legfontosabb döntéseket helyi szinten is.Ez akkor annyira képtelen vádnak tűnt, hogy Gyurcsány Ferenc a Parlamentben kérte ki magának, hazugnak nevezve a Fidesz elnökét. Utólag ebből arra lehet következtetni, hogy a Fidesz már ismerhette a kazetta tartalmát, s mivel több felvételről van szó, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy még egynémelyik napvilágra kerül a közeljövőben.">>>>>>

(forrásaink: MTI, Népszabadság) "Párducminta? Tehénfolt? Gilisztaborda? Tigriscsík? - Gyurcsánynak elege van ebből Marad az egységes társadalombiztosítás"
(A választmányi ülésen kialakult egészségügyi reform-vitáról)>>>>

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.