Britney Spears-et rendszeresen drog- és alkoholtesztnek vetik alá

Britney Spearsnek rendszeresen drog- és alkoholteszteknek kell  alávetnie magát, és családügyi szakemberekkel kell konzultálnia  minden héten - erről rendelkezett a bíróság annak érdekében, hogy az  énekesnő két gyermeke megfelelő gondoskodásban részesüljön.

Mint a tmz.com című bulvárhonlapon olvasható, Britney Spears rendszeresen drogokat és alkoholt fogyaszt, ezért a legfelsőbb  bíróság határozata alapján hetente kétszer szúrópróbaszerűen drog-  és alkoholvizsgálatnak vetik alá, valamint két családügyi szakember  segíti gyermekei nevelésében.

Az énekesnő 2007. július 30-án vált el hivatalosan Kevin  Federline-tól, akitől két gyermeke született: Sean Preston kétéves,  Jayden James egyéves.

A legfelsőbb bírósági döntés szerint a két szülő 50-50  százalékban törődhet a két gyermekkel. A bíróság elrendelte továbbá,  hogy a felek végezzenek el egy családkonfliktus-kezelő programot, s  hogy egyikük sem tehet ócsárló megjegyzéseket a másikra.

Britney Spears 2004 októberében ment hozzá a táncos-rapperhez  (nyolc hónappal a korábbi férjétől, Jason Alexandertől való válás  hivatalos kimondása után), majd 2006 novemberében feloldhatatlan  ellentétekre hivatkozva adta be a válópert.

Britney Spears nehéz időszakon ment keresztül: válási hajcihő,  féktelen bulizások, botrányos viselkedés (többek közt kopaszra  nyíratta a fejét, és lesifotósokra támadott rá), rehabilitációs  intézeti kezelések, a médiaorgánumok kereszttüze.

Idén márciustól kezdett el rövidebb koncerteket adni éjszakai  klubokban, legutóbb a Music TV díjátadó gáláján lépett és - sokak  szerint - sült fel. Állítólag új lemezén dolgozik, de nem tudni, hogy mikorra várható a megjelenése.
(MTI/Reuters)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.