Fidesz: a kormány ne rajzfilmre költsön!

A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy ne költsön egy forintot sem a  reformintézkedéseket népszerűsítő rajzfilmre, ne nézze óvodásnak az  embereket - mondta Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes  szóvivője szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

Hangsúlyozta: a kormány a társadalom felhatalmazása nélkül vezette be a tandíjat, a vizitdíjat és a kórházi napidíjat, most  pedig egy 163 millió forintba kerülő rajzfilmmel próbálja pótolni  ezt a társadalmi felhatalmazást.
Cser-Palkovics András szerint ez azt jelenti, hogy a kormány  először semmibe vette az embereket, most pedig óvodásnak nézi őket.  A Fidesz arra szólítja fel a kormányt, hogy nemhogy 163 milliót, de  egy forintot se költsön egy ilyen rajzfilm elkészítésére, és ne  nézze óvodásnak az embereket.

Mint a sajtótájékoztatón elhangzott, 163 millió forint 500 ezer vizitdíjnak felel meg, ennyi pénzből akarja a kormány megmagyarázni  az embereknek, hogy miért is jó nekik, hogy vizitdíjat fizetnek.  Kérdésre válaszolva a Fidesz helyettes szóvivője azt mondta: a  következő napokban ki kell deríteni, melyik cég nyerte el a rajzfilm  elkészítését és milyen pályázaton.

Újságírói érdeklődésre a helyettes pártszóvivő közölte: a Fidesz  nyitott a képviselők költségtérítésével kapcsolatos tárgyalásra, amit Gyurcsány Ferenc vetett fel hétfői parlamenti beszédében.
(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.