A világ első számú DJ-je szombaton a Syma Arénában

Paul van Dyk a kommunista Kelet Berlin szülötteként kivárta, míg ledől a fal, de nem hagyta, hogy a techno sodrása magával rántsa a friss klubéletbe, ő valami mást keresett..

Türelmesen vegetált kopott lemezjátszói mögött, mígnem egy ’93-as klubslágerrel, a Humate „Love Stimulation” remixével végre megtalálta önmagát. Megmozdulása olyan remixre éhes arcok előtt nyitotta meg az utat, mint Sven Väth, Curve a New Order és a Depeche Mode.

Paul van Dyk az idei Dance Valley-n

Közben ugyanabban az áttörést jegyző évben debütált első, 45 RPM című saját szerzeményeket tartalmazó lemeze, ami a híres berlini klub, az E-Werk állandó fellépőjévé tette. Majd állandó megjelenésekkel és világkörüli turnékkal tarkított évtized után jött a Grammy díj valamint megkapta 2005-ben és 2006-ban újra „világ legjobb DJ-je” elismerés és így lett a fiatal keletnémet Herr Dyk-ból közszájon forgó DJ és producer guru. Hozzánk új lemeze, az In between turnéja kapcsán érkezik különleges lézershow-val olyan germán különlegességek társaságában, mint Alex M.O.R.P.H. és DJ Observer.

Budapest, Syma Aréna, 2007.szeptember 15. szombat 21:00h

Paul van Dyk
Paul van Dyk
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.