Az iWiW törölte a Magyar Gárda adatlapját

Törölte a Magyar Gárdát ismerőskereső-honlapjáról az iWiW Kft. - közölte Sólyom Balázs, a közösségi oldalt üzemeltető T-Online szóvivője kedden az MTI-vel.

Az iWiW Kft. a közösségi portál általános felhasználási feltételeinek megfelelően bármikor, bármelyik regisztrációt indoklás és figyelmeztetés nélkül törölheti, amennyiben a felhasználó nem természetes személy vagy a regisztrációra a közösségen belülről érdemi panasz érkezik - hangsúlyozta Sólyom Balázs, hozzáfűzve, hogy a törlés végleges, az adatok visszaállítására nincs lehetőség. Ezt a gyakorlatot az iWiW Kft. több mint egy éve következetesen folytatja, így számtalan hasonló esetben törölt már regisztrációt - tette hozzá.

A szóvivő elmondta azt is, hogy a Magyar Gárdára több száz panasz érkezett. Voltak, akik úgy lettek a szervezet ismerősei, hogy nem is tudtak róla, míg mások azt sérelmezték, hogy a Magyar Gárda ismerősnek jelölte őket. Sólyom Balázs beszámolt arról is: az iwiw felhasználói azt is jelezték, hogy a gárda regisztrációját más néven készítették, majd az összegyűjtött ismerősöket a Magyar Gárda név alá vitték át.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.