Pavarotti ismét otthon

Szombaton az orvosok hazaengedték Luciano Pavarottit, akit augusztus 8-án magas lázzal vittek be Modena kórházába. Kora reggel hagyta el a kórházat a világhírű tenor, csak így tudta elkerülni az épületet több mint két hét óta ostromgyűrűvel övező paparazzikat, akik szombaton hat órakor nem voltak elég éberek, hogy lencsevégre kapják az otthonába viszszatérő Big Lucianót.

A tenort 18 napon át kezelő orvosok szerint Pavarotti állapota stabilizálódott, gyógyulása családi környezetben folytatódhat, de a modenai kórház onkológiai osztálya továbbra is teljes segítséget nyújt ápolásában.

A 2004-ben visszavonult, idén októberben 72 éves operaénekes hirtelen rosszulléte riadalmat okozott rajongói körében, hiszen Pavarottit tavaly nyáron hasnyálmirigyrákkal operálták meg, és azóta a világtól visszavonulva, egyedül küzd a teljes gyógyulásért - olvasható honlapján.

Az orvosok kezdettől fogva cáfolták, hogy Pavarotti állapota súlyos lett volna, mindvégig eszméleténél volt és jókedvű - szóltak a kórház falai közül kiszivárgó hírek. Lucianonét - ahogyan Itáliában becézik - a felesége, Nicoletta, a kórteremben és távozáskor is megvédte a kíváncsi szemek elől, egy felvétel sem készült a beteg tenorról, miközben jobbulást kívánó e-mail-özön árasztotta el a kórházat az egész világról. Hiába a testét nem kímélő kezelés, "Luciano egy hajszálát és egyetlen kilóját sem vesztette el" - próbálta viccel enyhíteni az aggodalmakat Nicoletta.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.