Biztonságos ünnep

A szervezők összeállítottak egy kis biztonsági útmutatót a publikumnak.
A Miniszterelnöki Hivatal egyebek mellett arra kéri a közönséget, hogy életének, testi épségének megőrzése érdekében maradjon biztonságos távolságban a kilövőpontoktól, se az égi parádé előtt, se alatta, se utána ne közelítse meg a pirotechnikai eszközöket, anyagokat, a vezetékeket és berendezéseket: ezek mellett csak a szakemberek tartózkodhatnak.


A szervezők felhívják a figyelmet: tanácsos folyamatosan követni a tájékoztatásokat. Vészhelyzet esetén beszüntethetik a tűzijátékot - ha ez megtörténik, figyeljék a hangosbemondóban ismételt, sőt a kivetítőkön is olvasható információkat, amelyekből megtudható, mely utcákon, tereken, utakon keresztül lehet biztonságos távolságba jutni.

 

A MeH figyelmeztet, hogy ha bekövetkezik a nem várt vészhelyzet, senki ne álljon fa alá vagy olyan épület, építmény tövébe, amelyről sérülést okozó anyagok eshetnek le.

 

Nem árt követni a rendőrök, tűzoltók, mentősök és biztonságiak útmutatásait sem - közölték a szervezők -, mi meg úgy gondoljuk, hogy a mellékelt térkép is segíthet Olvasóinknak az eligazodásban.

Útvonalak a tűzijáték kilövési területének elhagyására

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.