Népszabadság Vitorlásverseny Füreden

Közös rendezvényt tartanak a Ringier Kiadóhoz kapcsolódó hazai médiumok augusztus 18-án szombaton Balatonfüreden. A Földön, vízen, levegőben című egész napos programsorozat különféle részeihez más-más lap adja a nevét.

Fél tizenegykor rajtol a Képes Sport a Magyar Kerékpáros Túrázók Szövetségével közösen szervezett kerékpárversenye a tihanyi kompkikötőből. A szervezők ezernél is több indulóra számítanak amatőr családi, amatőr csapat, amatőr egyéni és profi egyéni kategóriában.

A Népszabadság Vitorlásverseny délután egy órakor rajtol a balatonfüredi kikötőből. A Magyar Vitorlás Szövetséggel együtt rendezett eseményen induló hajók Öregtihanynál fordulnak majd vissza a füredi cél felé.

A Magyar Repülő Szövetséggel közös Blikk Hőlégballonverseny résztvevői a Görög falu melletti gyakorlópályáról hat órakor szállnak majd fel, és a Balaton fölé szállnak.

A sportrendezvények mellett egész nap családi játékprogramok lesznek, a Richter Egészségszigeten 11 és 6 óra között különféle szűréseket lehet elvégeztetni. Az egészségsziget mellé települ a Citroen autókiállítása. A két helyszín, a kikötő és a Görög falu között kisvasút szállítja a látogatókat.

Este a Blikk által szervezett Miss Bikini verseny 12 döntőse közül kiválasztják a legszebbet.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.