Gólnélküli döntetlen az MTK-Újpest mérkőzésen

Az MTK Budapest hazai környezetben gólnélküli döntetlent ért el az Újpest FC ellen a labdarúgó NB I harmadik fordulójának zárómérkőzésén. Ezzel mindkét csapat megőrizte veretlenségét a bajnokságban, ugyanakkor máris többpontos hátrányba kerültek az éllovas Honvéddal szemben.


MTK Budapest-Újpest FC 0-0 
Hidegkuti Stadion, 4000 néző, v.: Kassai
sárga lap: Lambulic (65.), illetve Pető (26.), Rajczi (74.), Habi (79.)
MTK Budapest: Végh - Horváth L., Lambulic, Pintér, Pollák - Pátkai, Zsidai - Kanta J., Hrepka - Pál (Kulcsár, a szünetben), Urbán (Szabó Á., 70.)
Újpest FC: Balajcza - Regedei (Sándor Gy., a szünetben), Böjte, Vermes, Sadjo - Raduolivc, Habi, Pető (Theobald, 81.), Li Do Kvon (Roiha, a szünetben) - Rajczi, Foxi

Nem hozott színvonalas játékot az első félidő: az MTK jóval többet birtokolta a labdát, de komolyabb helyzetig nem jutott el, míg a lila-fehér gárda kapura teljesen veszélytelen volt.

A második játékrész már izgalmasabbra sikeredett, Foxi a 70. percben például a szezon eddigi legnagyobb helyzetét puskázta el, majd Hrepka néhány perccel később lesgólt lőtt. A "meccslabdát" aztán Szabó lőtte Balajczába hat perccel a vége előtt, így maradt a gólnélküli döntetlen.

A találkozón mindkét tábor sportszerűen bíztatta kedvenceit.

(MTI)

 

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.