Fiatal Baloldal az EFOTT-on

A fesztivál harmadnapján újabb lelkes aktivisták érkeztek az EFOTT-ra, közülük négyen a jövő szocialista reménységeinek népes csapatából. Számukra evidens volt, hogy térítésmentesen férhetnek hozzá a fesztiválhoz. - írja Ukridge a Verbális Numerákban.

Az EFOTT azon kevés fesztiválok egyike, ahová szívesen várják a pártok, illetve azok ifjúsági szervezeteinek képviselőit is.

Nem volt ez másként idén sem, a szervezők egy-egy sátrat, némi kertibútorzatot és mindenféle belépőjegyeket

Mit keresek az Index címlapján?

Verbális Numerák: Két muzungu találkozása óhatatlanul eszmecseréhez vezet. Tovább
kínáltak a pártoknak, hogy kapcsolatba kerülhessenek az ifjoncokkal. Több, mint 50 egyéb civil szervezet is megjelent a rendezvényen.

A Fiatal Baloldal lelkes akivistái a fesztivál legelső napján az összes lehetséges jegyet felvették, még a napijegyeket is. Mivel ez is kevésnek bizonyult, kanyhaltak még néhányat.

nem is volt megtöltve

Mauzóleum Klub: "Ha piroson megyek át a zebrán, akkor rámlőnek bazookával, vagy ha tilosban parkolok, a nintendós előkap egy machetét?" Tovább
A fesztivál harmadnapján újabb lelkes aktivisták érkeztek az EFOTT-ra, közülük négyen a jövő szocialista reménységeinek népes csapatából. Számukra evidens volt, hogy térítésmentesen férhetnek hozzá a fesztiválhoz.

„Hogy képzelitek, hogy ezt megcsinálhatjátok a kormánypárt ifjúsági szervezetével?“- ordították a frissen megérkezett Fiatal Baloldal képviselői, amikor a száraz tényeket – az ingyenjegyek elfogytak, a külön kikanyhaltak is, most jön az, hogy fizetni kell a belépésért, mint minden földi halandónak - a szervezők elébük tárták.

Látván, hogy a szervezők nem roppantak meg ettől a politikai nyomástól, a pénzmozgásban nem, de a buliban hívő lelkes baloldali fiatalok további attakot intéztek: „Mennyi állami támogatást kaptok, mi?“

Mindennapi veze

Az én Adriám: "Hatalmas hullámok repítettek vissza minket Barba. Közben kiderült, hogy egy takarítónő 300 eurót keres havonta Montenegróban." Tovább
Ebben a hangulatban folyt tovább a beengedős-vita. De nézzünk körül a fesztiválon is! A szervezők négy sátrat bocsátottak a parlamenti pártok ifjúsági szervezetei részére. A politika iránt érdeklődő egyetemisták találkozhattak itt a Fidelitas, az Új Generáció és az IDF képviselőivel. A negyedik sátor üresen tátongott, még a kerti székek is hiányoztak.

A szocialista fiatalok, úgy tűnik, kissé félreértelmezték a fesztivál nyújtotta lehetőségeket. A szervezetük népszerűsítése nem lényeges, viszont az ingyen bulit ki kell használni. Ha

A Fiatal Baloldal másként látja

Pápai Gábor, a Fiatal Baloldal irodavezetője Ukridge fenti blogbejegyzésére reagálva a többi között az alábbiakat hozta a NOL szerkesztőinek tudomására egy emailben: "A tények a következők: a cikk megjelenése után azonnal kerestem a FIB Debreceni Szervezetének vezetőjét, aki nem is tudott az esetről, sőt senki, aki FIB tagként kint volt a rendezvényen. A sátorban ott voltak, szóróanyaggal (amelyeket én magam vittem le az első napon) és politikai totóval, amelyekről természetesen fénykép is készült. Majd beszéltem az EFOTT két szervezőjével (Pál Lászlóval és Csiszár Imrével), akik szintén nem hallottak az állítólagos atrocitásról, és azt is elmondták, hogy ilyen jellegű probléma nem is lehetett, mert a jegyeket megkapták az ifjúsági szervezet vezetői, és ők gazdálkodtak vele, nem pedig az EFOTT szervezők. Természetesen írok egy levelet Ukridge-nek is, hogy legyen szíves és tisztázza ezt a számunkra kellemetlen helyzetet. Kérném Önt, hogy amennyiben megérti a problémáinkat, a helyzet tisztázásáig vegyék le a főoldalról a cikket! Köszönettel: Pápai Gábor Irodavezető Fiatal Baloldal"
elfogy a lehetőség, kérünk még. Ha az is elfogy, akkor ordibálunk.

Fiatalon megtanulták a politika alapszabályait: korrupció, pofátlanság, munkakerülés.

Hányinger.

Sírva fogunk könyörögni Baja Ferencnek, Szekeres Imrének és Lendvai Ildikónak (!), hogy ne adják még át a gyeplőt a régi rendszerben meg nem fertőződött ifjú generációnak.

Tovább a hozzászólások a Verbális Numerákban

Fejlemények 1.

A Fiatal Baloldal kommunikál

Fejlemények 2.

Levél Pápai Gábortól

Fejlemények 3.

Gyorshír: Megvan a FIB adatlapja


Ukridge módosít: A Verbális Numerák szerzője emailben értesítette a szerkesztőséget, hogy pontosította  fenti, eredeti blogbejegyzését, ugyanis Pápai úr állítása és fényképei szerint péntek délután a FIB sátra megtelt élettel. Ezt Ukridge forrásai sem tudták megcáfolni. Pápai Úr levele és fotói a fenti linken olvashatók Ukridge blogjában. Ukridge levelében megerősíti, hogy a cikkben leírtakat továbbra is fenntartja, magyarán az eredetileg leírtakhoz képest csak annyi a változás, hogy az EFOTT pénteki napján délután körülbelül két órán át a FIB sátra is üzemelt.


(nolblog)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.