Keddtől EFOTT: a szúnyogokat és kullancsokat már kiirtották

Kedden kezdődik az Egyetemisták és Főiskolások Országos Találkozója a debreceni Vekeri tónál. A fesztivál rendezői a koncertek mellett sport és kulturális programokkal is várják az érdeklődőket.

Három hete folyamatosan dolgoznak az EFOTT helyszínén, hogy már a július 24-i 0. napon gondtalanul kikapcsolódhassanak a fesztiválra látogatók. Hivatalosan kedden délben nyitják meg a kapukat, de a 0. napon még csak egy színpadon lesznek -többek között Kiscsillag és Pál Utcai Fiúk- koncertek.

A rendezők nem csupán a Vekeri tavi helyszínt biztosítják a rendezvényre bérletettel vagy jeggyel rendelkezőknek, hanem ingyenes tömegközlekedést, strandbelépőt, kedvezményes múzeumi belépőt és szálláslehetőségeket is biztosítanak. A Nagyállomástól induló buszjáratok menetrendjét több más hasznos információval együtt letölthetők a www.efott.hu honlapról.

A Vekeri tó környékén szúnyog- és kullancsirtást végeztek, és a kánikula enyhülésével ideális fesztiválidő várható. A Nagyszínpad mellett számos kisszínpad, sátor, kamion és csárda várja a különböző érdeklődésű látogatókat. Várhatólag a koncertek iránt lesz a legnagyobb az érdeklődés, azok közül is valószínűleg a debreceni Tankcsapda koncertjén buliznak majd a legtöbben.

A parti sátor az elektronikus, a Zúzda színpad pedig a keményebb zene kedvelőit várja. Az idei rendezvény újdonsága az EFOTT kalandpark, amely a Vekeri-tóban lévő szigeten nyújt sportolási lehetőséget: többek között quadozhatnak, paintballozhatnak, focizhatnak vagy röplabdázhatnak a látogatók.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.