Postaládában hagyott lőszerrel fenyegettek meg egy fideszes önkormányzati képviselőt

Egy XVIII. kerületi önkormányzati képviselőjének lőszert küldtek mára virradóra ismeretlenek - erősítette meg a hírt a BRFK sajtóügyeletese, a Fidesz választókerületi elnöke az MTI-nek elmondta, hogy Dámsa József, fideszes képviselőről van szó.

A képviselő postaládájában egy borítékba helyezett egy darab lőszert talált, amiről azonnal értesítette a BRFK XVIII. kerületi kapitányságát - közölte a BRFK szóvivője. Unger Pál a Hír Televízió információját megerősítve közölte: a bejelentést követően a kerületi kapitányság - szakértők bevonásával - visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ughy Attila, a Fidesz választókerületi elnöke, a Fővárosi Közgyűlés frakció-vezető helyettese az MTI-nek elmondta: Dámsa József képviselőről van szó, aki a kerületi közgyűlés tagjaként szakpolitikai témákkal foglalkozik. Mint mondta, a politikus magánélete rendezett. Sem politikai tevékenysége, sem magánélete nem lehetett elindítója egy ilyen cselekedetnek. Egyetlen olyan tette volt a, választókerületében megjelent kábítószer fogyasztók és árusítók elleni, fél évvel ezelőtti határozott fellépés, ami okot adhatott ilyen fenyegetésre - vélekedett Ughy Attila.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.