Balaton Sound, tengerparti Zamárdiban

Koktélbárok, magas színvonalú, esztétikus éttermek épülnek majd Zamárdi szabad strandján, egy új fesztivál alapjai július 12-15 között.

Beastie Boys, Basement Jaxx, Kruder & Dorfmeister, Eric Prydz, José Padilla, aktuális mainstream és legendás ínyencségek adják annak a programnak a vázát, ami túlnyomó részt külföldi húzónevekkel, és underground különlegességekkel tölti majd fel a színpadokat, leszorítva ezzel a szinte kötelező magyar fesztiválzenekarokat.

Így játszhat majd várhatóan nagyobb tömeg előtt Yonderboi, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, Zagar, Neo, Váczi Eszter és a Szörp és még sokan mások. Három helyszínen a nap huszonnégy órájában valahol biztos zenébe ütközünk, egy napozóágyban pilledve, vagy a hangfalak alatt ácsorogva.

Talán a leghangulatosabb zeneközpontnak ígérkezik a partra épülő Terasz. Itt délután az izzó globálisan melegedő napfény elöl árnyas bárba menekülhetünk kellemes jazz ritmusok vagy utána olyan nevek társaságában, mint a francia Nouvelle Vague, az osztrák színekben érkező hiphop formáció, a Bauchklang, vagy a Madrid de los Austrias. A naplemente, mintha Ibizán lennénk José Padilla-nak, a Café del Mare úttörőjének van fenntartva, esténként pedig DJ Storm és Tiga is színpadra lép.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.