Autósmozi Pesten

Újra lesz Budapesten autósmozi, egy évtizedes szünet után - jelentette be Földes Tamás, a Fővárosi Autópiac Kft. igazgatója.

Francia piac és bál

A Francia Intézet az idén kétnapos utcabált rendez a Bem rakparton július 14-én déltől másnap estig. Ebben az évben a mulatság a francia és magyar tájegységek kirakodóvásárával egészül ki. Eközben Bretagne-ból és Korzika szigetéről érkező együttesek tartanak népzenei és táncbemutatót, valamint francia gólyalábasok és magyar zenészek szórakoztatják a közönséget. (Munkatársunktól)

Pozsgai Avignonban

A július 6. és 28. között zajló avignoni színházi fesztiválon játsszák a genfi Theatre Adhoc előadásában, franciául Pozsgai Zsolt Liselotte és a május című darabját, melyet 2001-ben mutattak be Grazban németül, itthon pedig a békéscsabai színház és a budapesti Komédium játszotta. A mű egy "öregecskedő" hölgy kései kivirágzásának története. (Cs. L.)

Autósmozi Pesten

Újra lesz Budapesten autósmozi, egy évtizedes szünet után - jelentette be Földes Tamás, a Fővárosi Autópiac Kft. igazgatója. Az első nyáresti vetítésre jövő szerdán kerül sor, a Nagykőrösi úti autópiac területén: a Sas Tamás rendezte S.O.S. Szerelem című filmet adják; másnap pedig Rohonyi Gábor alkotása, a Konyec látható. A mozi egyelőre szerdán és csütörtökön nyit ki, szeptembertől azonban hétvégi előadásokat is terveznek. A belépő nyolcszáz forintba kerül. (MTI)

Díj kismúzeumoknak

A Pulszky Társaság kismúzeumi tagozata és Százhalombatta önkormányzata emlékérmet alapított Poroszlay Ildikó, a Matrica Múzeum igazgatója emlékére. Az emlékérmet az a kismúzeum kaphatja meg, amely évek óta kiemelkedő muzeológiai tevékenységet végez. Július 31-ig várják a javaslatokat. (Munkatársunktól)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.