Paris újra szabad lány

Helyi idő szerint nem sokkal hétfő éjfél után szabadlábra helyezték Paris Hiltont. A 26 éves társasági hölgyet fotóriporterek és tévéstábok hada fogadta. Szemlátomást remekül érezte magát a jól ismert közegben: vidáman mosolygott, integetett, és bár nem nyilatkozott, élvezni látszott az érdeklődést.

A rá váró autó ablakán át megölelte édesanyját, akivel azonnal a család Los Angeles Bel-Air nevű, méregdrága negyedében lévő házába hajtottak – nyomukban több teherautónyi paparazzival.

A Hilton szállodalánc örökösnője azért került börtönbe, mert megsértette az ittas vezetésért kapott próbaidő előírásait. Eredeti büntetése 45 napra szólt, ami szakértők szerint páratlanul szigorú döntés volt. A bíró nyilván úgy volt vele, ahogyan Amerikában nagyon sokan: ki nem állhatta a végeláthatatlan bulizást életcélnak tekintő szőke szépséget. A lány végül 22 napot töltött rács mögött – ebben benne van az a 24 óra is, amit közben házi őrizetben otthon volt. A börtönök működtetéséért felelős Los Angeles-i seriff és a megyei főügyész csúnyán összeveszett, amiért előbbi saját hatáskörben házi őrizetre bocsátotta a foglyot. Az illetékes bíró rövid úton visszaparancsolta az elítéltet a zárkájába.

Hilton már a börtönből is adott egy telefoninterjút, kedden este pedig már a CNN sztárriportere, Larry King fogja egy órán keresztül faggatni. Az ABC és az NBC televíziók a múlt héten milliós ajánlatokkal bombázták a lányt, ám amikor az összeg kiderült, a felháborodás miatt kénytelenek voltak visszalépni.

Washington

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.