Egy szál cigaretta miatt öltek meg egy nőt Újpesten

A rendőrség őrizetbe vett egy fiatal nőt, aki beismerte, hogy ő gyilkolta meg azt a nőt, akinek holttestére hétfőn este találtak rá Újpesten; vallomása szerint cigarettát kért az idős nőtől, de nem kapott, majd dühében a nála lévő késsel két alkalommal megszúrta - olvasható a rendőrség internetes honlapján.

A főváros IV. kerületében, a Szigeti József utcában egy tízemeletes társasház második emeletén történt a gyilkosság, az idős nő holttestére a ház lakói találtak rá.

Mint írták, a helyszíni szemle és az azzal párhuzamosan folytatott adatgyűjtés során a holttest környezetében egy irattárcát találtak, amely egy 23 éves dunakeszi nő nevére kiállított iratokat tartalmazott. A fiatal nőt a helyszíntől nem messze egy pincében találták meg.

A kihallgatáskor a nő saját magával és más tanúk vallomásával is ellentmondásba keveredett, majd beismerte a gyilkosságot, amelyet azzal magyarázott, hogy az áldozattól cigarettát kért, de nem kapott, ezért dühében késsel kétszer megszúrta az ismeretlen nőt. Ezt követően az áldozat táskáját ellopta.

A gyanúsított őrizetbe vételét követően, a házkutatáskor az ellopott tárgyak jelentős részét megtalálták.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.