Éjszaka is dolgoznak a Vörösvári úton

A mostani és a következő hétvégén éjszaka is dolgoznak majd az útfelújítók a Vörösvári úton.


Ezen a hétvégén - június 22-23-24-én - éjszaka is dolgoznak az útfelújítók a III. kerület egyik legforgalmasabb főútján, a Vörösvári úton; így éjjel marják le a burkolatát a Flórián téri csomópontban és az Árpád hídi felhajtónál, majd június 29-30-án és július 1-jén aszfaltoznak. Ez a terület viszonylag messze esik a lakóházaktól, ezért a munkagépek nem fogják jelentősen zavarni a környéken lakók nyugalmát - tudatta lapunkkal közleményben a Főpolgármesteri Hivatal.

Bár a III. kerületben rendelet tiltja az éjszakai munkavégzést, a főváros kérelmére Óbuda hozzájárulását adta, a városháza szerint ugyanis a nappali munkavégzés óriási forgalmi fennakadásokhoz vezetne a környéken.

A rendkívül rossz burkolatú út felújítása június 18-án kezdődött, a Bécsi út és a Flórián tér közötti szakasz 22 nap alatt kap új burkolatot. Az éjszakai munkavégzéseket kivéve a kivitelező reggel 7 és este 22 óra között dolgozhat. A lakosság az esetleges panaszokat az útfelújítások információs telefonvonalán (328-5055) jelentheti be.

Tavaly - ugyancsak a III. kerületben - konfliktusokhoz vezetett, hogy éjszaka is aszfaltoztak a Szentendrei úton. Volt olyan lakó, aki tojással és kövekkel dobálta meg a nyugalmát megzavaró munkásokat.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.