Paris Hiltont visszarendelték a börtönbe

Paris Hiltont sírva-ríva vitték ki a tárgyalóteremből pénteken Los Angelesben, miután az illetékes bíró elrendelte, hogy vissza kell mennie a börtönbe, és letöltenie a teljes, 45 napos szabadságvesztést, amelyre egy három éves próbaidő megsértése miatt ítélték korábban.

"Ez nem igazság! Anyu!" - kiáltotta könnyeivel küszködve a médiasztár. Szülei ott ültek mögötte a teremben. Már a tárgyalásra is sírva, ziláltan érkezett, bilincsbe verve hozták a sheriff autóján. Fésületlen volt, nadrágot és egy elnyűtt hosszú ujjú pólót viselt. Nem festette ki magát, és a tárgyalás alatt végig sírt, reszketett. Többször hátrafordult, és alig hallhatóan azt mondta szüleinek: "Szeretlek titeket".

Korábbi hírek szerint Paris Hilton a mindössze három napi raboskodás után az idegösszeomlás szélére jutott, és félő volt, hogy öngyilkosságot követ el - állítólag ezért "szabadult" csütörtökön házi őrizetbe.

A Hilton szállodalánc botrányos életű örököse vasárnap éjjel vonult be a kaliforniai Lynwood börtönébe, hogy letöltse büntetését. Azért ítélték börtönbüntetésre, mert megsértette azt a három éves próbaidőt, amelyet ittas állapotban történő vezetésért szabtak ki rá idén januárban. Akkor elvették a jogosítványát is. Már a következő hónapban autóba ült azonban, és kivilágítatlanul közlekedett méregdrága Bentley-jével Nyugat-Hollywoodban, a rendőrség pedig "lemeszelte".

A 26 éves médiasztár a börtönbe vonulás előtt úgy nyilatkozott, hogy fél, mégis kész letölteni büntetését. Mint mondta, "vállalnom kell a felelősséget a tetteimért". Ennek dacára csak néhány napig bírta az életet a hírességeknek elkülönített részlegben, 3,6-szor 2,4 méteres cellájában. Nem részletezett egészségügyi ok miatt csütörtökön kora hajnalban kihozták a börtönből és házi őrizet alá helyezték Los Angeles-i villájában. Csuklójára nyomkövető elektromos pántot helyeztek. Egyes értesülések szerint Hiltonnak öngyilkosság elkövetése járt a fejében. Szerdán meglátogatta egy pszichológus, aki megállapította, hogy az örökösnő az idegösszeomlás határára került.

(MTI)

 

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.