Paris Hilton - nyolcadolva

Három nap után elengedték a Los Angeles-i női börtönből Paris Hiltont. A milliomos szállodaörököst és bulvárcsillagot tegnap házi őrizetbe helyezték, a következő negyven napban helymeghatározózó rádióadót kell viselnie a bokáján. A rendőrségi szóvivőt lerohanó újságírók arról faggatóztak, hogy a hatóságok más, kevésbé ismert személyek esetében is ilyen nagylelkűen szoktak-e eljárni.

Paris Hiltont eredetileg 45 napi börtönre ítélték, mert annak ellenére ült ismételten volán mögé, hogy ittas vezetésért bevonták a jogosítványát. "Jó magaviseletéért" már a szabadságvesztés megkezdése előtt 23 napra mérsékelték a büntetést, amelyet vasárnap kezdett meg. Csütörtökön engedték el, így csak három napot töltött bent, az mégis ötnek számít. Más számítás szerint az enyhített büntetést is "nyolcadolták".

A 26 éves "társasági hölgy" panaszkodott a hidegre és az éjszaka is égő lámpára, nem ízlett neki a börtönkoszt és sokat sírt. Pszichiátere is meglátogatta. A hatóságok nem bonyolódtak részletekbe, annyit közöltek: döntésben orvosi okok is szerepet játszottak.

Steve Withmore, a seriff hivatalának szóvivője célzott rá, hogy teherként élték meg a híresség körüli felhajtást. Hiltont rendőröknek és ismert személyiségeknek fenntartott cellasoron helyezték el, egyedül volt egy tizenkét ágyas cellában. A hatóságok mégis arra a következtetésre jutottak, hogy mindenkinek jobb, ha a rab a lakásában tölti ki az eredetire visszaállított idejű büntetését.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.