Falbontással betörtek a Budapesti Városvédő Egyesület irodájába

Falbontással törtek be a Budapesti Városvédő Egyesület Kossuth Lajos utcai irodájába ismeretlenek – jelentette be a szervezet egyik képviselője. Az egyesületnek nincs biztosítása.


Falbontással törtek be a Budapesti Városvédő Egyesület Kossuth Lajos utcai irodájába ismeretlenek – jelentette be a szervezet egyik képviselője.

Vitkay Katalin elmondta: a hosszú hétvégét követően kedden vették észre, hogy a félemeleti irodával szomszédos, használaton kívüli helyiségből megbontották a falat ismeretlenek, és különböző értekeket vittek el az egyesülettől.

A tolvajok 58 centis rést vágtak a falba, így jutottak be az irodájukba. Arra a kérdésre, hogy miként tudták megbontani a falat, azt mondta: ezt egyelőre nem lehet tudni, mert a tettesek nem hagyták hátra a bontáshoz használt eszközt, és össze is söpörtek maguk után.

Vitkay Katalin szólt arról is, hogy az egyesült nemrég költözött az új irodába, és még nem kötöttek biztosítást a helyiségre. Mint mondta, az irodából projektort, laptopot és készpénzt vittek el összesen mintegy másfél millió forint értékben.   A betörés miatt feljelentést tesznek - tette hozzá.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.