Egymillió fontos jutalom

A több mint egy hete eltűnt, a ma négyéves Madeleine McCann szülei "minden követ megmozgatnak" a szőke kislány előkerítése érdekében, miközben a portugál rendőrség mérsékelte a nyomozásban részt vevő erők számát.

Minél inkább aggódik a brit közvélemény a múlt csütörtökön a portugáliai Praia da Luz üdülőhelyen elrabolt Madeleine McCann-ért, annál csekélyebbnek látszik a helybéli rendőrség erőfeszítése, hogy élve előteremtsék a kislányt, vagy legalábbis megtalálják a tetteseket. Nagy várakozással megelőzött és annál nagyobb csalódást okozott legutóbbi sajtótájékoztatóján a nyomozást vezető rendőrtiszt, Olegario Sousa bejelentette, hogy Algarve térségében beszüntetik az aktív keresést, bár bizonyos, nem pontosított szálakat továbbra is követnek.

A McCann házaspár szenvedését óráról órára követik a brit tévétársaságok. Különösen a családi orvosként dolgozó, már csont és bőr Kate összeomlásától tartanak az emberek. Az együttérzés jeleként egy skót üzletember egymillió fontot ajánlott fel a nyomravezetőnek. A portugál rendőrség rosszallását fejezte ki a "minden későbbi nyomozást ellehetetlenítő" díj miatt. A bájos szőke kislány elrablása a háromgyermekes David Beckhamet, az angol válogatott volt csapatkapitányát, a Real Madrid búcsúzó játékosát arra indította, hogy Madeleine fényképét szorongatva érzelmes felhívásban folyamodjon viszszaszolgáltatásáért. A határ közelsége miatt felmerült a gyanú, hogy a negyedik születésnapját ma betöltő Maddie-t Spanyolországba hurcolták.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.