Csapj zajt! - Amnesty-koncert az A38-on

Az Amnesty International új kezdeményezése, a Make Some Noise for Human Rights az emberi jogokért lép fel. A kampányban világhírű zenészek hallatják hangjukat: többek között az R.E.M. a Snow Patrol, a Black Eyed Peas, a Cure és Avril Lavigne is támogatja az akciót.

Az Amnesty International legújabb akciója a Make Some Noise for Human Rights, vagyis Csapj Zajt az Emberi Jogokért! elnevezést kapta. A világ legnagyobb emberi jogokat védő szervezetének megmozdulása ezúttal a diszkrimináció ellen lép fel, hiszen a hátrányos megkülönböztetés elleni harc fontosságát nem csak az igazolja, hogy a jelenség okozta problémák a mindennapi életünk részei, hanem az is, hogy az idei esztendőt az Európai
Tanács és az Európai Parlament az esélyegyenlőség európai évének nyilvánította.

Az AI magyarországi szervezete sem tétlenkedik: a kampány keretében a Kimnowak, a Ladánybene 27, a Szilvási Gipsy Folk Band, a Kingston Cruisers, a PASO's Roots Rockers és a Love Alliance csap zajt május 6-án, este héttől az A38 hajón, egy jótékonysági koncert keretében.

A rendezvény jótékonysági jellegű, vagyis a fellépők a koncerteket ellenszolgáltatás kérése nélkül vállalták, s a szervezők a közönség adományait is az emberi jogok védelmére és a diszkrimináció elleni harcra fordítják. Aki tehát úgy érzi, hogy tenne az emberi jogok védelméért, menjen el a bulira május 6-án az A38-ra! (A támogatás javasolt összege előzetes fizetés esetén 1000 Ft, a helyszínen 1300 Ft.)

Bővebb információ itt >>>>

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.