Kerületőr-avató, okos Skodákkal

Mindkét kocsi rendszámfelismerő- és navigációs rendszerrel van ellátva, és rádió-kapcsolatban áll a kerületi rendőrkapitánysággal ,sőt a polgárőrség kerületi központjával is.

Ünnepélyes keretek között felavatták a Zuglói Kerületőrség harminc új, egyenruhás, fegyver nélkül szolgálatot teljesítő tagját kedden a zuglói önkormányzat dísztermében. Munkájukat a zuglói polgármesteri hivatal két új járőrautóval támogatta, melyek slusszkulcsait Weinek Leonárd polgármester adta át Kardos Pálnak, a Kerületőrség igazgatójának. Mindkét Skoda Octavia rendszámfelismerő- és navigációs rendszerrel van ellátva, és rádió-kapcsolatban áll a kerületi rendőrkapitánysággal , sőt a polgárőrség kerületi központjával is.

 A zuglói képviselő-testület 1997-ben hozta létre a “Kerületőrség Zuglóért Közalapítványt”, amely a Zuglói Kerületőrséget is működteti. A csapat olyan hézagpótló szolgáltató szervezet, amely Zugló általános közrendjének erősítését tűzte zászlajára célként. Fennállása óta durván 8000 alkalommal ilépett fel a rend és a biztonság érdekében.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.