Toller Lászlónak mindenkihez van egy jó szava


Toller László szocialista politikus felesége nyilatkozott a Klubrádió szombati magazin-műsorának. Elmondta, hogy férje súlyos balesete után éber kómába került, otthoni ápolásra szorul.


Teljesen átszervezték a család életét annak érdekében, hogy mindent megtehessenek férje felépüléséért. Toller Tünde határozottan kijelentette: mindannyian bíznak Toller László teljes gyógyulásában. Igyekeznek úgy élni és úgy mozogni a beteg körül, ahogyan a baleset előtt megszokhatta, mert bíznak abban, hogy ha egyelőre nem is tud visszajelzést adni, ezek a hatások segítik gyógyulását.

 Az asszony következetesen jelen és jövő időben beszél férje jelleméről, szokásairól, képességeiről. "Az én férjem életvidám, tele poénokkal. Mindenkihez volt egy... van egy jó szava. Van egy sajátos temperamentuma. Barátainak furcsa lehet, hogy most nem tudnak vele kommunikálni" - mondta.

A súlyos baleset előtt éppen Olaszországba készült a három gyermekes család. Toller László felesége nem mondott le a nyaralás tervéről, de azt is kijelenti: "a férjemmel együtt megyünk majd nyaralni." Régi szokásukhoz, a nagy baráti társaság összehívásához sem térnek vissza, amíg ő nem tud részt venni ebben.

(forrás: Klubrádió)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.