"Nem árt néha egy pofára esés"


"Egy álommal kevesebb" címmel írt a Nolblogon szabadszáj az UEFA mai döntéséről. "Ennyit Puskásról, az aranylabdáról, meg egy úrról az űrből. Marad a puszta tény: a déli határon további fejlesztés nem valószínű, s az előzetes számítások szerint 100 milliárdba kerülő beruházásokra szánt 60 milliárd sem vész kárba. Vagy?
Vagy ismerve a hazai menetrendet: valakik, valahogy ismét jól járnak. Hatvan milliárd szép summa. Jól jön az egyeseknek. Egyes vállalkozásoknak. Most szabad a préda!"

EB szevasz. Egy másik blogger, -kraz- nincs oda a fociért, de a mai döntést nagyon várta. "Talán azért, mert nem csak a fociról van szó. Mikor megláttam a borítékból kihúzott papírt, rajta Lengyelország, meg Ukrajna nevével, hát nagyon elszomorodtam. Először nem is értettem, miért, nem mi rendezzük, asztakko mivan? De jobban belegondolva most tulajdonképpen leszerepeltünk. Miattunk nem lesz itt EB, magyarok miatt." És még hozzáfűzi: "Teljesen igaz, hogy ezt érdemeltük, mint ország, de nem ezt érdemelte pl. amon. Ha volt szerepe M.o. lealázási szándékának a döntésben, akkor az általánosítás, és felháborító. Sokan nem voltak tüntetni, sokan nem szavazták meg orbánt, sokan nem szavazták meg gyurcsányt, sokan teljesen normális európai polgárok. Pont ezért kellett volna nekünk az EB, hogy lehessen már valami, ami összehozza a nemzetet."

Nagyhenceg viszont egyáltalán nincs elkeseredve:
"A lengyelek és az ukránok jobbak voltak nálunk a versenyben. Ilyen a pálya. Nem nyerhet mindig a zseni magyar. Aki persze mindig különb a többinél. Ügyesebb, okosabb, pulisabb. Teli van Nobel-díjassal. EB-t is tud csinálni, meg olimpiát is.
Jó is, hogy néha pofán vernek bennünket."

"Kiváncsi volnék, mit szólna az UEFA, ha előállnánk, Orbán után szabadon, hogy csalás volt, megtévesztették az ukrán maffiátorok szegény uefát, számolják újra, a Platinivel meg nem állnak szóba, mert komó volt, kiszes is, aki többször "rárontott a nemzetére", amikor kihagyta a vébédöntőbe' a 11-est."

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.