Íme a 21. századi egyetemi buli-prototípus!

Vége már az éjjelekbe nyúló, buliba fulladó közös tanulásnak, a régen egyetemi bandák közönsége is fiatalodott egy generációt, és ma már a középiskolák padjait koptató lelkes nebulók rázzák a fejüket a pesti klubok füstjében, ahová tizennyolc alatt elvileg nincs bejárás, de mindent megold a nagy testvér diák-igazolványa.

És hogy mi lett a munkaerőpiac lábtörlőjén toporgó ifjúsággal? Laptopjaikkal menedzser öltönyük tornyosuló válltömése árnyékában Ipod merítő, fényárban úszó kavalkádba tartanak: az Egyetemisták és Főiskolások Ünnepére.

Manapság minden sarkon különféle egyetemi megabulik elképesztő kínálatával találkozunk. Glamour, giccs, ellenállhatatlan italakciók és aktuális slágereket pörgető lemezlovasok csábítják a potenciális közönséget, akik mindent megadnának azért, hogy rengeteg barátjukkal egy nagy közös masszába olvadva lüktesse őket a zene a hajnalig izzó párában.

 
A felsőoktatás megtestesítő diákok ünnepét tavaly novemberben indította útjára pár leleményes egyetemista, akik tanulás mellett rendezvényszervezésbe fogtak. Akkor még kezdők révén rengeteg kihívásba ütköztek, de végül sikerült kiválasztani a megfelelő helyszínt és időpontot. Több mint 2300 lazulásra vágyó embert gyűjtöttek a Duna partjára, és ezzel beindulni látszott üzleti vállalkozásuk.
 
A folytatásra április 19-én, csütörtökön kerül sor három helyszínen egy időben. A funkhouse felelős Dj Tégla, a hip-hop-os beat box zóna és a Csütörtök12-ből ismertté vált Dj Dominique adja majd a három pólust, de a programjokat divatbemutató és nyereményjátékok is színesítik majd.
 
Bővebb információt a jegyárakról és a programokról itt találsz!

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.