Lövöldözés egy nagykörúti villamoson

Lövöldözés volt egy Combino villamoson a budapesti Nagykörúton péntek délben, az áldozat súlyosan megsérült - tudta meg az MTI megbízható forrásból.

Az eddigi információk szerint egy szóváltást követően a Király utcai megállónál az elkövető leszállt a villamosról, és a nyitott ajtón keresztül arcba lőtt egy 24 éves férfit, majd elmenekült.

A sértettet az Oktogonról vitte kórházba a mentő, állapota súlyos, de nem életveszélyes. Egyelőre nem tudni, egy lövés volt-e, vagy több. Az valószínűsíthető, hogy nem lőfegyverrel követték el a  bűncselekményt, a fegyver lehetett például flóbertpisztoly vagy gázpisztoly - tette hozzá Unger Pál.

A BRFK sajtóügyeletes elmondta: jelenleg is folyik a helyszíni szemle a BKV Hungária körúti kocsiszínébe szállított villamoson, és keresik az eset szemtanúit.

A BKV a fődiszpécsere azt közölte, hogy erőszakos cselekmény történt az egyik villamoson a Király utcai megállónál. A villamosnak ezt követően rövid ideig az Oktogonnál kellett várakoznia. A forgalom összesen 13 percre állt le.

(MTI)

Helszíni szemle a BKV Hungária körúti kocsiszínében
Helszíni szemle a BKV Hungária körúti kocsiszínében
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.